Vesiuutisvuoto-blogi vesialan trendeistä ja kuumimmista puheenaiheista!

Niina istuu
 

Tervetuloa Vesiuutisvuoto-blogin pariin!

Oletko kiinnostunut mitä uutta vesiasioihin liittyvää maailmalla tapahtuu? Kuuluuko se jopa työhösi, mutta aika ei vain tunnu riittävän vaikkapa tieteellisten julkaisujen seurantaan. Tai sitten internetin vellova tietomassa on kokoluokassaan jo niin ahdistava, että sen valjastaminen käyttökelpoiseen muotoon tuntuu välillä jopa mahdottomalta. Siksipä tämä blogi on perustettu. Tavoitteenani on keskittyä vesialan uusimpaan julkaistuun tietoon ja kirjoittaa siitä helppotajuisesti ja ajatuksia herättävästi. Ja ennen kaikkea lyhyesti! Näin sinulle jää aikaa myös muuhun työpäiväsi aikana.

Minun erityisosaamiseni on jätevesistä peräisin olevien aineiden esiintyminen vesissä. Olkoon se sitten jätevettä, juomavettä, pintavettä tai pohjavettä. Ihan mitä vettä vaan. Eniten tiedän lääkeainejäämistä, mutta olen ylettömän kiinnostunut myös kaikesta muusta pienestä ja kulman takana lymyilevästä hyvän veden pilaajasta. Näistä asioista pääset (tai joudut, ihan miten vaan) varmasti lukemaan eniten. Parhaani mukaan maustan kirjoituksiani myös muilla vesiaiheilla, ällös huoli! Jos mielessäsi on joku mehevä aihe, josta kannattaisi kirjoittaa ja kertoa muillekin, niin olet vapaa kommentoimaan kirjoituksiani. Vaihtoehtoisesti voit lähestyä minua myös sähköpostitse: niina.vieno(at)envieno.com.

Artikkelia ei voi kommentoida.